Cum a fost surprinsă Simona Halep cu o săptămână înainte de audierile TAS. Cu cine a ieșit la masă

de: Beatrice Dumitru
01 02. 2024

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a carierei sale, după ce a fost prinsă dopată și suspendată din tenis. Sportiva a făcut apel la TAS, iar cu o săptămână înainte de audieri ea a ieșit să se relaxeze. Cum a fost surprinsă și cu cine a luat masa.

Ce a făcut Simona Halep în așteptarea procesului de la TAS

Între 7 și 9 februarie, TAS va judeca procesul de dopaj al Simonei Halep. Totul după ce sportiva din Constanța a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani de tribunalul Sport Resolutions și a fost scoasă din tenis până pe 6 octombrie 2026, după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping la US Open 2022. Aceasta va încerca să dovedească în fața judecătorilor de la Lausanne că este nevinovată și să obțină o reducere a pedepsei.

Simona Halep a revenit în România din Dubai și cu o săptămâna înainte de audierile de la TAS ea a fost suprinsă în oraș, într-un mall din nordul Capitalei, împreună cu mama sa. Cele două au intrat în câteva magazine cu produse cosmetice, iar apoi s-au oprit să mănânce la un restaurant cu specific grecesc. Foto AICI.

Simona Halep, alături de mama sa, Tania. Sursa foto: Facebook

Simona Halep revine pe teren

Fostul lider mondial nu are voie să joace în nicio competiție oficială, dar a primit șansa de a reveni pe terenul de tenis, după o pauză de aproape doi ani. Aceasta va juca în cadrul celei de-a 5-a ediție a Sports Festival, eveniment care va avea loc la Cluj-Napoca, pe data de 15 iunie 2024.

Citește și: Veste dură pentru Simona Halep. Sportiva, suspendată 4 ani, care a apelat la TAS și care n-a scăpat cu nicio zi mai puțin

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon va juca alături de Andrei Pavel într-un meci al legendelor, iar adversarii lor vor fi Steffi Graf și Andre Agassi, care au câștigat împreună 30 de titluri de Grand Slam.

Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aștept să mă reîntorc și să joc acolo, alături de Andre Agassi și Steffi Graf”, a spus Simona Halep pentru site-ul oficial al evenimentului.

Ion Țiriac nu crede că Simona Halep va câștiga la TAS

Ion Țiriac, cel care i-a ghidat din umbră cariera Simonei Halep, nu crede că dubla câștigătoare de Grand Slam va primi o sentință favorabilă la TAS. Fostul tenismen spune că nu sportiva este vinovată, ci cei care i-au recomandat suplimentele.

”Mă îndoiesc că TAS-ul face foarte mult. În general, nu fac, pentru că au hotărât ăia care știu ce au hotărât.

Simona Halep a făcut o singură greșeală. Nu a spus de la început: ‘vă rog să îi luați pe oamenii care au grijă de mine, nu pe mine. De-aia îi plătesc”, a afirmat Ion Țiriac.

Citește și: Patrick Mouratoglou, distrus de scandalul Halep. Detaliile din relaţia celor doi care l-au nimicit pe antrenor

Fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a mărturisit că o susține în continuare pe sportiva din România și a precizat că nu i-ar fi dat acel supliment, dacă ar fi știut că acesta conține o substanță interzisă.

Simona Halep este suspendată din octombrie 2022, după testul anti-doping pozitiv pentru Roxadustat. Dubla câștigătoare de Grand Slam a jucat ultimul meci pe 29 august 2022, la US Open 2022, când a fost eliminată în primul tur.